Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeb EL-a

I u četvrtfinalu Europske lige imat ćemo hrvatski dvoboj!

Ivan Perišić
DPA/Pixsell
20.03.2015.
u 13:29

Prvi par koji je izvučen je onaj u kojem se sastaju Wolfsburg Ivana Perišića i Napoli za kojeg Ivan Strinić nema pravo nastupa

Nakon što smo saznali parove četvrtfinala Lige prvaka, u Nyonu je održan i ždrijeb Europske lige. Hrvatska i u ovom natjecanju ima četvoricu predstavnika, a kao i u LP-u, i ovdje ćemo gledati izravni okrašaj naših igrača.

Prvi par koji je izvučen je onaj u kojem se sastaju Wolfsburg Ivana Perišića i Napoli za kojeg Ivan Strinić nema pravo nastupa. Milan Badelj (Fiorentina) odmjerit će snage s Domagojem Vidom koji igra za kijevski Dinamo. Nikola Kalinić (Dnjipro) imat će priliku osvetiti Slavena Bilića jer igra protiv Club Bruggea.

Branitelj naslova Sevilla igra protiv Zenita. 

Prve utakmice četvrtfinala igraju se 16. travnja, a uzvrati su tjedan dana kasnije. Finale će se igrati 27. svibnja u Varšavi.

>>Rakitić igra protiv Ibrahimovića, čeka nas i veliki hrvatski dvoboj!

Europska liga, parovi četvrtfinala:

Wolfsburg - Napoli
Dinamo Kijev - Fiorentina
Dnjipro - Club Brugge
Sevilla - Zenit

Tko će proći u polufinale Europske lige, Wolfsburg ili Napoli?

Tko će proći u polufinale Europske lige, Dinamo K. ili Fiorentina?

Tko će proći u polufinale Europske lige, Dnjipro ili Club Brugge?

Tko će proći u polufinale Europske lige, Sevilla - Zenit?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije