Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upadljivo RAZOČARAN

Domagoj Duvnjak: Ma, teško nam je ovo sjelo, morat ćemo prespavati

Domagoj Duvnjak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
28.01.2015.
u 18:52

– Izgubili smo na 22:20 kad smo primili gol s dva igrača više – kaže strijelac pet pogodaka protiv Poljske.

Domagoj Duvnjak ušao je sjajno u drugo poluvrijeme protiv Poljske i u desetak minuta zabio pet golova. Nažalost, prije i poslije nije dao ni jedan, ali ionako se nije moglo očekivati da nas on sam spasi od poraza s rezultatom 22:24.

Posebno zato što smo imali 22:20, dva igrača više, samo šest minuta do kraja..

– Nismo odigrali dobro, nisam bio na nivou u prvom poluvremenu, ali bili smo dobri u drugom poluvremenu, no to nije bilo dovoljno. Nismo iskoristili prilike iako ih je bilo - rekao je Duvnjak i potvrdio što je bio prijelomni trenutak susreta:

– Izgubili smo na 22:20 kad smo primili gol s dva igrača više. Ma, teško nam je ovo sjelo, morat ćemo prespavati i nadam se da ćemo se dići i osvojiti peto mjesto. Bila je ovo velika prilika, ali analizirat ćemo poslije turnira.

>> ANKETA Zašto je Hrvatska razočarala na SP-u?

>> Goluža nakon debakla: Ne mogu reći je li ovo uspjeh ili neuspjeh

>> Gotovo je! Hrvatska ostala bez borbe za medalju u Kataru!

Komentara 10

SA
samoborka
19:10 28.01.2015.

Stalno ista prica i isti scenarij zadnjih 5 godina. Nema opravdanja.

L0
luena 01
19:19 28.01.2015.

Prespavali ste vi ocito ovu utakmicu... Isto kao i nasi nogometasi ,puno price .. da je vise rada a manje price izgledalo bi drugacije...Umjesto da vi protivniku nametnete od pocetka svoju igru oni vas uspavali jer znaju da ionako nismo brzi...Uspjelo im je....

Avatar mama mia
mama mia
22:23 28.01.2015.

Domoljublja im nije falilo desnica je bila na srcu neznam kako je bilo sa himnom mislim moglo je i bolje, možda je za debakl kriv Bozanić sigurno nije dosta molio a čini mi se da ih je i Bog zaboravio ali nije ni čudo "čovijek" ima i druge kršćane a ne samo Hrvate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije