Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRISTIANOVA MAJKA:

Htjela sam pobaciti Ronalda, ali Bog je imao druge namjere

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
06.11.2015.
u 15:59

'Nisam ga željela roditi jer imala sam već troje djece, s mužem se nisam slagala zbog njegove sklonosti alkoholu.'

U 20 španjolskih kina će 9. studenoga biti premijerno prikazan dugometražni dokumentarni film "Ronaldo" britanskog redatelja Anthonyja Wonkea. On otkriva mnogo toga, a mnogo pažnje zauzima dio s Ronaldovom majkom Dolores Aveiro.

- Nisam ga željela roditi jer imala sam već troje djece, s mužem se nisam slagala zbog njegove sklonosti alkoholu, ali Bog je htio drugačije pa sam danas ponosna majka. Sve što imam dugujem cristianu - rekla je Dolores uz suze.

Film je napravljen u suradnji s portugalskom zvijezdom tako da ima "službeni karakter", a zadovoljan je uratkom i Ronaldo, bez obzira što se otkriva cijeli niz privatnih detalja o njemu.

Portugalac je rekao da mu se cijela ideja svidjela ponajprije jer je želio da ga svijet zaista upozna, da vidi kakav je izvan nogometa. Ali gledateljima može biti interesantno i to što dokumentarac biografski prati sve faze njegove karijere, s komentarima samog Ronalda.

Kritičari su već počeli s pričama da je riječ o poprilično egoističnom uratku, u kojem nogometna zvijezda govori o tome koliko voli pobjeđivati i zabijati golove, osvajati individualne nagrade i biti bolji od Lionela Messija, kao i svih drugih na svijetu.

Ipak, kakav je točno film imat ćemo se prilike uvjeriti nakon 9. studenoga.

>> Ronaldo će si upropastiti karijeru jer je opsjednut Messijem

Komentara 2

NO
nojemalo
17:35 06.11.2015.

ko piše ovakve gluposti,šta koga briga da ga je tila pobacit,realno gledajuć to bi tribala biti njena privatna stvar

SL
stipe.lasic
01:44 07.11.2015.

Nisu gluposti puno se pobacaja dogadja u zadnje vrime bitno je upozorit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije