Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branitelj naslova

Dolgopolov: Na frizuru trošim tri sata dnevno

Umag (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/16
09.07.2012.
u 17:37

Voli plavuše, omiljeno su mu jelo špageti, a na svoju osebujnu frizuru troši dnevno – tri sata!

Otkrio je to mališanima na Dječjem danu Ukrajinac Aleksandr Dolgopolov, lanjski pobjednik umaškog turnira i jedan od najvećih favorita ovogodišnjeg.

Dobro, ovo s frizurom je možda malo pretjerao, ali vjerojatno te pletenice nije lako isplesti. Dolgopolov, koji je počeo trenirati tenis već s tri godine (jer mu je i otac Oleksandr bio tenisač), klincima je čak zapjevao i neku ukrajinsku pjesmu. Je li zadovoljan onime što mu se događalo između dva Umaga?

– Drago mi je da sam se vratio u Umag jer tu sam osvojio svoj prvi i zasad jedini turnir. Ovdje imam podršku u publici i dobro se osjećam. A što se godine koja je iza mene tiče, bilo je i uspona i padova, puno oscilacija. Stigao sam do finala turnira u Brisbaneu, ali u finalu protiv Andyja Murraya nisam odigrao baš najbolje. Kad ustalim svoju igru, moći ću i ostvariti svoj cilj, a to je ulazak među 10 najboljih tenisača svijeta – ne skriva svoje visoke ambicije 23-godišnji Kijevljanin (dosad mu je najbolji plasman 13. mjesto).  

Dolgopolov je kao treći nositelj u prvom kolu slobodan, a u utorak će meč dana, oko 20 sati, odigrati Ivan Dodig. Suparnik će mu biti peti nositelj Argentinac Carlos Berlocq.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije