Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu lako

Doktor potvrdio katastrofalne vijesti za mladog igrača Dinama

Nikola Moro
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
28.03.2018.
u 18:43

Veliki je to udarac za mladog dinamovca koji se ustalio u momčad Dinama i pred kojim je bilo razdoblje u kojem je trebao znatno napredovati

Nikola Moro jučer je s bolnom grimasom iznesen s travnjaka u utakmici mladih reprezentacija Hrvatske i Moldavije, a odmah se vidjelo da će ozljeda biti teška.

Potvrdio je to i doktor Saša Janković, koji radi i u reprezentaciji i u Dinamu. Radi se o  rupturi prednjeg križnog ligamenta. Moru očekuju operacija i višemjesečni oporavak prije nego što se vrati u redove Dinama i mlade reprezentacije.

- U nogometu je uvijek teško predvidjeti vrijeme izbivanja s terena, no prosječan oporavak za ovu vrstu ozlijede je sedam do osam mjeseci, rekao je Saša Janković.

Nikola Moro
1/4

Veliki je to udarac za mladog Moru koji se ustalio u momčad Dinama i pred kojim je bilo razdoblje u kojem je trebao znatno napredovati, čak po nekim pričama i napraviti veliki transfer.

Nažalost, pred njim je sad dugačka stanka, a svi se nadamo da će nakon nje ponovno biti u pravoj formi.

Komentara 5

Avatar mos_mislit
mos_mislit
21:52 28.03.2018.

Nikola želim ti brz iuspjesan oporavak.

MA
maximinimax
07:31 29.03.2018.

Katastrofa je u glavi onoga koji stavlja takove naslove

KU
kupatilo
00:49 29.03.2018.

Brz oporavak i svako dobro.Šteta jer je pravi momak i nije pobjego iz Dinama ko brekalo i drugi ves sa 17.Nadam se dace se vratiti jos bolji i dati jos puno toga Dinamu a i Dinamo njemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije