Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILA GA POLICIJA
Povratak na članak

Đokoviću se to neće svidjeti: Australac s lažnom Covid potvrdom igrao na Australian Openu

Španjolska policija dovršila je drugu fazu operacije, pokrenutu u siječnju protiv španjolskog ogranka organizacije koja je pružala lažne zdravstvene propusnice i PCR testove putem aplikacija za razmjenu poruka.

Komentari 6

Avatar toxic alien
toxic alien
18:06 17.02.2022.

Ja osobno odobravam svaku vrstu borbe protiv ovog fasizma i tiranije, protiv mjera za borbu protiv ove izmisljene pandemije. Policiji bi mnogo pametnije bilo da se bavi kriminalom i kriminalcima, ali posto policija radi za najvece zlocince i kriminalce, to ce za sada ostati sanak pusti, jednostavno zato sto vrana vrani oci ne kopa...

VL
Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
18:09 17.02.2022.

Ovo je lov na 'poduzetnike' van sustava. Drznuli su se zaraditi na ovom orkestriranom cirkusu a glavonjama nisu dali dio. Ako hoćete rasčistiti kaljužu onda otkrijte koliko je liječnika i ostalih zdravstvenih radnika, uhljeba, političara i članova njihovih obitelji obavilo lažno cijepljenje, preko veze, da bi dobili 'kovid potvrdu'.

VL
KI
kimi
20:23 17.02.2022.

Toliko o toj priči o 99% vakcinisanih tenisera. Da li je to mogao i Novak da uradi? Pa naravno, Pfizer bi mu lično dao potvrdu plus blanko ček da upiše bar 7 cifara samo da ispadne da je cepljen i da im ne kvari posaoali čovek mora u životu da ima svoj stav i obraz.

VL
DU
Deleted user
19:33 17.02.2022.

Sprdačina.

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
18:19 17.02.2022.

Dobro,nije korektno.Morat će vratiti Australca u Australiju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.