Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sadržajno polufinale
Povratak na članak

Đokoviću publika zviždala, a on odgovorio pohvalama Alcarazu: 'Mnogo će puta osvojiti ovaj turnir'

"Znao sam da moram diktirati igrom i biti agresivan jer bi me uništio da sam mu dao vremena. Šteta što su mu se dogodili grčevi", rekao je Novak Đoković nakon meča u kojem je odlučila ozljeda 20-godišnjeg Carlosa Alcaraza

Komentari 5

Avatar barba_arba
barba_arba
20:20 10.06.2023.

Pravi gentleman, sim konjaka prije čičinu šljivu pa je zato tako kulturan

VL
DU
Deleted user
21:39 09.06.2023.

Đoković, Đoković, Đoković ! Da gospodo, kako stvari stoje Novak Đoković će biti muski GOAT nakon ovog turnira, a jos mu jedan grand slam nedostaje da bi bio najbolji ukupno (Serena ima 23). Ako nista drugo, mozete biti ponosni da mu je majka nase gore list.

VL
Avatar Cornelius
Cornelius
20:38 09.06.2023.

Džoković, Džoković, Džoković.... i tak stotinjak puta na dan. I do kad tak? Ma baš vam hvala, trofazni portalček. Prevedeno na hrvatski - komunalni otpad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.