Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CARLOS ALCARAZ (19)

Đokovićeva reakcija na zvijezdu koja je svladala njega i Nadala: Zreo i hrabar

ATP Masters 1000 - Madrid Open
Isabel Infantes/REUTERS
08.05.2022.
u 10:21

- Bio je to fantastičan meč, razočaran sam što nisam uspijevao doći do breaka. Da sam iskoristio neke break-lopte, sve bi bilo drugačije. Mislim da sam svakako igrao najbolje od početka godine. Kad se razočaranje zbog poraza povuče, vidjet ću pozitivne strane ovog meča - rekao je Novak Đoković

O Carlosu Alcarazu se u pozitivnom tonu pričalo već neko vrijeme, a nakon novih podviga u Madridu o njemu priča cijeli teniski, pa i sportski svijet.

Mladi 19-godišnji Španjolac je na Mastersu na domaćem terenu slavio nad Rafom Nadalom i Novakom Đokovićem i danas je u finalu protiv Alexandera Zvereva (18:30, Sportklub). Polufinalni dvoboj protiv Đokovića trajao je 3 sata i 35 minuta, a svjetski broj jedan prvi put je poražen protiv tinejdžera u posljednjih 17 godina. Novak je imao samo riječi hvale za svojeg protivnika i dvoboj.

Tennis - ATP Masters 1000 - Madrid Open - Caja Magica, Madrid, Spain - May 7, 2022 Serbia's Novak Djokovic congratulates Spain's Carlos Alcaraz Garfia after he won their semi final match REUTERS/Juan Medina Photo: JUAN MEDINA/REUTERS
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS

- Bio je to fantastičan meč, razočaran sam što nisam uspijevao doći do breaka. Da sam iskoristio neke break-lopte, sve bi bilo drugačije. Mislim da sam svakako igrao najbolje od početka godine. Kad se razočaranje zbog poraza povuče, vidjet ću pozitivne strane ovog meča - rekao je Novak Đoković.

- Imao sam problema s kontroliranjem njegovih lopti, očigledno i zbog nadmorske visine, bile su brže, zaista je bilo teško. Također, imao sam problem i s bekendom, nisam se mogao pozicionirati kako sam htio i to mu je dalo puno lakih poena. Mentalno se dobro držao, impresivno je da netko njegovih godina igra tako zrelo i hrabro. Zaslužio je pobjedu - dodao je Đoković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije