Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cincinnati
Povratak na članak

Đoković u krizi, ponovno izgubio prije četvrtfinala

Nakon što ga je u Torontu pomeo Francuz Jo-Wilfried Tsonga, u 3. kolu Cincinnatija bolji od Đokovića bio je Španjolac Tommy Robredo slavivši 7:6 (6), 7:5.

Komentari 4

PR
propalismoFranjoskroz
14:39 15.08.2014.

Nadal je odustao od US OPENA.A Đole počeo gubiti od prosječnih igrača.Znači li to da su Ameri najavili oštre doping kontrole na US openu pa će vjerovatno i on odustati???

VL
SL
slovenc007
16:01 15.08.2014.

Jel vam drago?

VL
CA
canon60
16:08 15.08.2014.

Što se mene tiče bilo bi mi draže da ispada već u prvom krugu.

VL
PE
peugeot
18:53 15.08.2014.

Nije ' Joker ' u krizi nego se, brate moj, ozenio i lumpovao na crnogorskom Svetom Stefanu... A i njegova ljupka i pametna zenica Jekena ocekuje njihovo dijete. Zato on nije 'u tenisu ' nego mu misli lete prema Monte Carlu gdje mu je zenica. A drugo, nije on frajer, i on kalkulira kao Nadal ! Dakle, deviza mu je (ispravna) nema Nadala sto da se pretrzem ?! A Rafe nece biti ni na US Openu (nesto mi sumnjivo, tu su pojacane doping-kontrole) i to Noletu ide na ruku dakako. Pozdrav.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.