Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Džumhur otkriva

Đoković u finalu Miamija, a planira odigrati meč u Hrvatskoj

Đoković - Murray
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
01.04.2016.
u 21:46

Damir Džumhur otkrio je kako najbolji tenisač svijeta planira do kraja ove godine ili početkom sljedeće organizirati po jedan teniski meč u svim glavnim gradovima država bivše Jugoslavije.

 Srbin Novak Đoković, branitelj naslova na ATP turniru u Miamiju, izborio je nastup u finalu spomenutog turnira nakon pobjede nad Belgijcem Davidom Goffinom (7:6 (5), 6:4). Za naslov će se boriti protiv boljeg iz meča Australca Nicka Kyrgiosa i Japanca Keija Nishikorija.

A bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur otkrio je kako najbolji tenisač svijeta planira do kraja ove godine ili početkom sljedeće organizirati po jedan teniski meč u svim glavnim gradovima država bivše Jugoslavije.

- Prvi meč bi se igrao u Sarajevu, zatim u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, možda i Crnoj Gori... Ideja je da nam se još priključe Marin Čilić i Goran Ivanišević, a i neki od tenisača iz Slovenije. Do realizacije ideje doći će ako Đoković ne bude imao dogovorene egzibicijske mečeve na kraju godine - kazao je Džumhur. 

>>Boris Becker otkrio tko su Đokovićevi nasljednici, među njima je i Hrvat

Komentara 29

PE
peugeot
01:46 02.04.2016.

"Yugosi" i samo i uvijek - "yugosi". Kad su nacionalisticki idioti s ovih prostora razbucali "yu", tu su teniseri da dokazu da "yu" i "yu brand" jos postoji i da ce uvijek postojati uprkos nacionalistickim budaletinama svih boja.

SZ
slaven.zadravec
22:23 01.04.2016.

Vjerujem da bi mnogi gledaoci u svim navedenim gradovima rado uživo gledali najboljeg sportaša u povijesti s područja bivše Jugoslavije.

TO
tonimohave
01:37 02.04.2016.

Ustvari Jugoslavija se nikad nije ni raspala ona još uvijek postoji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije