Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI TENISAČ SVIJETA

Đoković pozirao u majici s likom Nikole Tesle: Ponekad mi je teško shvatiti sve što radim

Zadar: Teniski turnir Adria Tour, ekshibicijski meč Novaka Đokovića i zvijezda Toura
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/2
07.11.2021.
u 12:04

- To je veliko dostignuće. Jako sam ponosan. Drago mi je što sam opet dobio priliku. Uspio sam prestići mog idola iz djetinjstva, Petea Samprasa. To je nevjerojatno - rekao je Đoković

Novak Đoković jučer je po sedmi put u karijeri izborio finale turnira Masters 1000 serije u Parizu pobijedivši u polufinalu najboljeg poljskog tenisača Huberta Hurkacza sa 3-6, 6-0, 7-6 (5), čime je najbolji tenisač svijeta po rekordni, sedmi put osigurao i završni 'broj 1' na kraju godine.

Uspije li Đoković po šesti put osvojiti turnir u Parizu, a protivnik mu je Danil Medvjedev, postat će i rekorder po broju osvojenih Mastersa sa 37, jednim više od Rafaela Nadala s kojim sada dijeli rekord.

- To je veliko dostignuće. Jako sam ponosan. Drago mi je što sam opet dobio priliku. Uspio sam prestići mog idola iz djetinjstva, Petea Samprasa. To je nevjerojatno - rekao je Đoković

Đoković je ovaj uspjeh obilježio i na Instagramu gdje je zahvalio Bogu i fotografirao se u majici s velikim izumiteljem Nikolom Teslom koji je rođen u Smiljanu kraj Gospića.

- Teško mi je shvatiti što sve radim i koliki su ovo uspjesi jer još igram. Shvatit ću vjerojatno kada se povučem. Nemam vremena za veseliti se, uvijek moram okrenuti drugi list - poručio je Đoković

Ključne riječi

Komentara 27

LE
let3
13:04 07.11.2021.

Novak oduvijek simpatizira hrvate.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
12:11 07.11.2021.

Svojatanje!

SH
shuljic50
14:38 07.11.2021.

Nikola Tesla,je Hrvat Pravoslavne vjere,koa i njegov otac,djed,pradjed,šukundjed i sve tako do stolječa sedmog,kom milo kom drago!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije