Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA STRANICA

Đoković potvrdio rastanak nakon 15 godina: Ostajemo prijatelji, ali novi početak neće biti lagan

ATP Masters 1000 - Paris Masters
Foto: STEPHANIE LECOCQ/REUTERS
1/4
02.11.2023.
u 14:12

Novak je nakon pobjede protiv Tomas Etcheverry na Mastersu u Parizu govorio je toj promijeni i novoj suradnji s agentom Markom Maddenom.

Najbolji tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković potvrdio je medijima da se rastao sa svojim menadžerskim dvojcem. Ponajbolji tenisač svih vremena tako se rastao s Eduardom Artaldijem i Elenom Capellaro nakon 15 godina uspješne suradnje. Novak je nakon pobjede protiv Tomas Etcheverry na Mastersu u Parizu govorio je toj promijeni i novoj suradnji s agentom Markom Maddenom. 

GALERIJA Ivanišević o odnosu s Đokovićem: Pet nas je u ekipi, ali ja sam uvijek kriv 

ATP Masters 1000 - Paris Masters
1/17

- Da, promijenio sam dio tima, menadžeri Eduardo i Ellena, koji su bili uz mene više od 10 godina, više nisu sa mnom. Naravno, ostajemo prijatelji, ali profesionalno nam se razdvajaju putevi. Počinjem novo poglavlje, drugačiji pristup, to je početak, nije lak, bit će potrebni mjeseci da postavimo novi sustav, ali veselim se onome što dolazi - otkrio je Novak. 

- Neću ulaziti u razloge zašto smo se rastali, samo smo odlučili da nam se razdvoje putevi i to je to.

VEZANI ČLANCI:

Elena se bavila PR-om i brinula o imidžu tenisača koji je uspio porušiti sve rekorde u svijetu tenisa. Prvi reket svijeta s njom je stupio u kontakt preko supruga Artaldija 2009. godine, kada je Đoković potpisao ugovor s poznatim talijanskim brendom 'Sergio Tacchini' kojeg je tada predstavljao. Eduardo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije