Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID SURADNJE

Đoković otvorio dušu i otkrio zašto se razišao s Ivaniševićem: 'Nisam siguran da je Goran ponosan'

Foto: Instagram
1/6
27.03.2024.
u 10:03

Ponajbolji tenisač svih vremena je uz fotografiju na kojoj se nalaze on i popularni Zec, ali i ostali članovi tima, objavio emotivnu poruku te objasnio razloge rastanka.

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković je na društvenim mrežama, uz sliku na kojoj se nalazi s hrvatskom legendom Goranom Ivaniševićem, sada već svojim bivšim trenerom, napisao i emotivnu poruku i tako zaključio dugogodišnju uspješnu suradnju koja je naprasno prekinuta. Đoković je jutros objavio da Goran Ivanišević više nije njegov trener i da su sporazumno raskinuli petogodišnju saradnju.

GALERIJA Đoković i Ivanišević prekinuli dugogodišnju suradnju

1/6

Ponajbolji tenisač svih vremena je uz fotografiju na kojoj se nalaze on i popularni Zec, ali i ostali članovi tima, objavio emotivnu poruku te objasnio razloge rastanka. 

Foto: SofaScore

VEZANI ČLANCI:

- Jasno se sjećam trenutka kada sam pozvao Gorana da bude dio mog tima. Još je bila 2018., Marjan (Vajda) i ja smo u našem tandemu tražili inovacije i neku magiju za servis. Ne samo da smo donijeli servis, već i puno smijeha, zabave, broj jedan na kraju godine, oborene rekorde, još 12 Grand Slam naslova (i nekoliko finala) od tada. Jesam li spomenuo i malu dramu?

 

Goran i ja smo prije nekoliko dana odlučili prekinuti suradnju. Kemija na terenu imala je uspona i padova, ali naše je prijateljstvo uvijek bilo čvrsto. Zapravo, ponosan sam na to - nisam siguran da je i on: osim što smo zajedno pobjeđivali na turnirima, također smo godinama vodili sporednu bitku u društvenim igrama. I taj turnir za nas nikad ne završava.

Šefe, hvala ti na svemu prijatelju. Volim te! - poručio je Đoković. 

Foto: SofaScore

 

 

Komentara 2

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
05:02 28.03.2024.

sad ce nakon malo vremena poceti poznato srpsko opanjkavanje ... ne mogu komsije bez toga

RA
racman
11:25 27.03.2024.

Budeš ti još molio da ti se vrati Goran, živi bili pa vidjeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije