Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA BITNE PROBLEME

Đoković opet šokira navijače: Svi čekaju jednu njegovu odluku

French Open - Novak Djokovic 2nd Round
Zabulon Laurent/ABACA/PIXSELL
29.09.2021.
u 11:44

Odbije li ovogodišnje napade ruskog tenisača, bit će sedmi put na vrhu na kraju godine, po čemu bi postao jedinstven

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković ranije je najavio kako će otputovati u Sjedinjene Države i nastupiti na Masters 1000 turniru u Indian Wellsu.

No, kako navode brojni srpski mediji, izgleda kako se takav stav u međuvremenu promijenio te je realnije da osvajač dvadeset Grand Slam titula ne zaigra u Indian Wellsu. Trenutačno se Đoković nalazi u Beogradu i, zbog za sada nepoznatih razloga, ne trenira.

Đokoviću je u ovom trenutku jedna od važnijih stvari kako zadržati mjesto najboljeg tenisača na ATP ljestvici, gdje mu prijeti Danil Medvjedev, Rus koji ga je uvjerljivo nadigrao u nedavnom finalu na US Openu.

Naime, Đoković je u karijeri šest puta godinu završavao kao najbolji svjetski tenisač i taj rekord u ovom trenutku dijeli s Peteom Samprasom. Odbije li ovogodišnje napade ruskog tenisača, bit će sedmi put na vrhu na kraju godine, po čemu bi postao jedinstven.

Indian Wells se, inače, oduvijek održavao u uvodnom dijelu sezone, ali se ove godine, zbog koronavirusa, termin prebacio na drugi dio godine te je na rasporedu od 7. do 17. listopada.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
12:41 29.09.2021.

Nole je najbolji sportista svih vremena.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
12:10 29.09.2021.

Iako nisam navijač, šokiran sam te ču moj komentar na ovu važnu vijest napisati tek onda, kada mi šok prodje. U ovakvome stanju nisam u mogučnosti napisati niti jedno slovo a kamoli jedan pametan komentar! Zato molim sve da sese strpe, jer ovaj šok može potrajati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije