Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV POTEZ

Đoković na jedinstven način okrenuo život djevojci koja je prodala poklon i dobila ogroman novac

ESP, Davis Cup, Serbien vs Italien
EXPA/ Pressesports/ Lionel Hahn
05.12.2023.
u 18:36

Još uvijek se ne tko je postao novi vlasnik ovog vrijednog rekvizita, ali očito mu nije bilo žao iskeširati toliki novac.

Najbolji tenisač današnjice i vrlo vjerojatno svih vremena Novak Đoković 2016. godine proslavio je pobjedu na Roland Garrosu, a u finalu je bio bolji od Britanca Andyja Murraya. Novak je tada pobijedio Murraya poslije velike borbe s 3:6, 6:1, 6:2, 6:4. Međutim, nakon pobjede na turniru napravio je potez koji je jednoj djevojci promijenio život. 

GALERIJA Ivanišević: Đoković nas je mučio i vezao nas lisicama

ESP, Davis Cup, Serbien vs Italien
1/6

Nakon meča je Novak svoj reket poklonio djevojci na tribinama, a ona ga je odlučila prodati i zaraditi fantastičnu svotu novca. Reket kojim je igrao to finale prodan je na aukciji za nevjerojatnih 107,482 dolara. Još uvijek se ne tko je postao novi vlasnik ovog vrijednog rekvizita, ali očito mu nije bilo žao iskeširati toliki novac. 

VEZANI ČLANCI:

Za sretnu djevojku je više od 100 tisuća dolara pravo bogatstvo, ali za Novaka to sasvim sigurno i nije neki veliki novac. Srbin je do sada u karijeri dosad zaradio oko 180 i pol milijuna ldolara, dok se iza njega nalazi Španjolac Rafael Nadal sa zarađenih 134.640.719 dolara.

Komentara 7

NE
NenadNbgd
00:36 06.12.2023.

Želim joj da pametno potroši te pare.

Avatar barba_barba
barba_barba
21:07 05.12.2023.

Boa, veličanstveno- nis pročita o čemu se radi, ali pošta je Djoko protagonist u toj nesvakidašnjoj štoriji mora da je legendarno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije