Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJENA NA VRHU

Đoković bi vrlo lako mogao izgubiti prvo mjesto na ATP ljestvici, ovo se treba dogoditi

Novak Đoković
Foto: Steven Paston
1/5
30.03.2022.
u 08:23

Medvedev će nakon dva tjedna ponovno smijeniti Srbina Novaka Đokovića s vrha ljestvice ukoliko u četvrtfinalu svlada branitelja naslova Poljaka Huberta Hurkacza ili Južnoafrikanca Lloyda Harrisa.

Danil Medvedev stigao je na jednu pobjedu do povratka na prvo mjesto ATP ljestvice najboljih tenisača svijeta nakon što se uvjerljivom 7-5, 6-1 pobjedom protiv Amerikanca Jenson Brooksbyja plasirao u četvrtfinale turnira iz serije "masters 1000" u Miamiju.

Medvedev će nakon dva tjedna ponovno smijeniti Srbina Novaka Đokovića s vrha ljestvice ukoliko u četvrtfinalu svlada branitelja naslova Poljaka Huberta Hurkacza ili Južnoafrikanca Lloyda Harrisa.

Kontroverzni Australac Nick Kyrgios još jednom se istaknuo svojim nesportskim ponašanjem. Nakon što je izgubio prvi set u "tie-breaku" od Talijana Jannika Sinnera posvadio se s glavnim sucem Bernardesom te je stoga kažnjen kaznenim gemom na startu drugog seta. To je značilo kako Sinner u nastavak meča kreće s "breakom", a mladi Talijan je to iskoristio za pobjedu 7-6 (3), 6-3.

REZULTATI 4. KOLA:

Danil Medvedev (1) - Jenson Brooksby (SAD) 7-5, 6-1

Jannik Sinner (Ita/9) - Nick Kyrgios (Aus) 7-6 (3), 6-3

Casper Ruud (Nor/6) - Cameron Norrie (VB/10) 6-3, 6-4

Alexander Zverev (Njem/2) bat Thanasi Kokkinakis (Aus) 6-4, 6-4

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mudlin
Mudlin
20:45 30.03.2022.

A po čemu vi srbofili mislite da bi ovo civilizaciju trebalo zanimati? Ak to vas privatno zanima, ak vam vaši zapadnoturski geni sugeriraju da o tome piskarate, probajte shvatiti: LJUDE vaši zapadni turčini NE ZANIMAJU. Zarađujte si plaće u smrdiji a HRVATE ne davite sa vašim trofaznim bezvezarijama. Jel kužite, geđe?

KR
krass
10:07 30.03.2022.

Novak se trenutno ne takmiči sto znači da ništa ne gubi već drugi dobijaju a kad bude krenuo sa turnirima onda dobija ili gubi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije