Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SRETAN ROĐENDAN, MAMA'

Dok je Maksimir slavio, jedan igrač Dinama je plakao. Razlog je pretužan

Zagreb: Dinamo i Varaždin sastali su se u 23. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
22.02.2024.
u 22:55

A dok je stadion slavio, nogometaš Dinama Stefan Ristovski bio je u suzama. Prisjetio se majke koja je nakon duge i teške bolesti preminula krajem prošle godine.

Još jedna povijesna Dinamova europska nogometna večer bila je uljepšana prekrasnim ambijentom. Maksimir je u četvrtak na utakmici play-offa Konferencijske lige između Dinama i Betisa bio pun praktički do posljednjeg mjesta (osim, naravno, istočne tribine koja nije u funkciji) s 18.082 gledatelja na tribinama. 

Zapadna i sjeverna tribina su bile kompletno rasprodane dan uoči utakmice, a budući da je u Zagreb stiglo tek nekoliko stotina navijača Betisa, u srijedu su puštene i ulaznice za dobar dio južne tribine te je dvotrećinski bila popunjena domaćim gledateljima. 

Kad je utakmica počela, podrška s tribina, pogotovo s one sjeverne, bila je zaglušujuća. Dugo nismo imali priliku čuti nešto toliko glasno u Zagrebu. U uvodu utakmice Bad Blue Boysi su na sjevernoj tribini napravili koreografiju sa sjajnim papirićima koja je oslikavala grb Zagreba, a uz to su bili izvješeni transparenti s natpisima "Neka drhti cijela Europa" te "Blue Hooligans".

>> Pogledajte galeriju

Zagreb: Dinamo i Varaždin sastali su se u 23. kolu SuperSport HNL-a
1/24

Čak i kad je Betis postigao vodeći pogodak na susretu (te izjednačujući ukupno), podrška nije jenjavala, nego je postajala glasnijom, i to je, rekli su i sami igrači nakon utakmice, dalo dodatan elan akterima u plavom dresu da zabiju presudni pogodak i još jednom iz europskog natjecanja izbace renomiranog protivnika. 

A dok je stadion slavio, nogometaš Dinama Stefan Ristovski bio je u suzama. Prisjetio se majke koja je nakon duge i teške bolesti preminula krajem prošle godine.

Ristovski joj je posvetio pobjedu uz prigodnu majicu na kojoj je pisalo "sretan rođendan, mama".

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Bernardino
11:11 23.02.2024.

Pa gdje je ta koreografija, ni k od koreografije o kojoj pišete?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije