Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Kramarić

'Dodo je prekratko ovdje da bismo se uspoređivali'

Andrej Kramarić
Anto Magzan/PIXSELL
15.01.2010.
u 10:51

Kramarić je "pobijedio" Papadopoulosa, sad mu je klub doveo Doda. No, mladi se napadač ne žali na svoju minutažu.

Mladi napadač Dinama Andrej Kramarić biser je maksimirskog kluba, velika nada koja bi brzo trebala postati velika plava devetka. Dinamo je doveo ljetos Papadopoulosa, pa je otpisan, sad su mu doveli Doda.

– To je stvar uprave. Meni je s Papom bilo sjajno, odličan je čovjek, nadam se da će tako biti i s Dodom. Čini se da je i on odličan, zna hrvatski, skroman je, i preostaje mu da se dokaže. Kao i nama ostalima, no sve će vrijeme pokazati. Jasno da mi je Dodo konkurencija, ali konkurencija mi i treba. Moram biti jači, smireniji, bolji u svemu.

U čemu je Dodo bolji od vas, a u čemu vi od njega?

– Ne bih nas još uspoređivao, prerano je za to.

Mediji su često tražili da više igrate, jeste li zadovoljni koliko ste igrali?

– Kad sam priključen prvoj momčadi nisam se nadao da ću igrati, ugodno sam iznenađen koliko sam igrao. Otvorila mi se ta priča i iskoristio sam je, moram nastaviti i nadati se udarnoj postavi te velikim uspjesima.

I prodaji kao Lovren?

– Kad dođe vrijeme transfera, nadam se da će me Dinamova uprava poduprijeti. Ali, što ja imam govoriti o odlasku, prvo moram ovdje nešto veliko napraviti. Igrati u Ligi prvaka, to mi je cilj. A odlazak, ma kakav odlazak, hoću u Ligu prvaka s Dinamom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije