Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAČAJAN USPJEH

Dodjela Oscara razveselila i NBA zvijezde: Dvojac dobio prestižni zlatni kipić

Reuters
26.04.2021.
u 14:00

Durant i Conley, kao i glazbena zvijezda Sean "Diddy" Combs, bili su izvršni producenti filma, koji je pobijedio u kategoriji najboljeg kratkog filma.

Košarkaši NBA momčadi Brooklyn Netsa Kevin Durant i Utah Jazza Mike Conley Jr. bili su dio skupine izvršnih producenata koji su u nedjelju nagrađeni Oscarom za film "Dva daleka stranca".

Durant i Conley, kao i glazbena zvijezda Sean "Diddy" Combs, bili su izvršni producenti filma, koji je pobijedio u kategoriji najboljeg kratkog filma. 

"Čestitamo @TwoDistantFilm", bio je tweet Duranta nakon dodjele Oscara, dok su Utah Jazz na svojoj službenoj stranici čestitali Conleyu.

Na dodjeli Oscara 2018. Kobe Bryant, koji je prošle godine poginuo u padu helikoptera u blizini Los Angelesa, osvojio je Oscara za "Dear Basketball", animirani kratki film zasnovan na njegovoj pjesmi iz 2015. kojom najavljuje svoju posljednju sezonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije