Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP LJESTVICA

Dodigu plasman karijere, Karlović 'pao' za 76 mjesta

Ivan Dodig (1)
Antonio Bronić/Pixsell
28.02.2011.
u 10:43

Mladom Međugorcu najbolji položaj na ljestvici u karijeri donijelo je četvrtfinale Delray Beacha gdje ga je porazio Tipsarević.

Hrvatski tenisač Ivan Dodig na pragu je ostvarenja cilja, da uđe u svjetski top 50. Na najnovijoj ATP ljestvici mladi Međugorac dogurao je do mjesta 57 što mu je najbolji položaj na ljestvici u karijeri. Napredak je to za tri mjesta u odnosu na prošli tjedan, a godinu je počeo na 88. mjestu.

Ivan Ljubičić pao je za dva mjesta te je 16.,  a Marin Čilić napredovao je za jedno te se nalazi na 20. mjestu. Ivo Karlović nazadovao je za čak 76. pozicija te se nalazi na broju 217.

Mladi Šibenčanin Franko Škugor napredovao je za 15 mjesta te je 167.

U najboljih deset nije bilo promjena. Najbolji je Nadal, slijede Federer i Đoković.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:08 28.02.2011.

Bravo Jovane samo tako nastavi doguraces ti i u top 10 :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije