Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova ATP ljestvica

Dodig napredovao za 43 mjesta i sada je 67. igrač svijeta

Dodig Sela (1)
Goran Stanzl/Pixsell
29.10.2012.
u 20:10

Najbolji hrvatski tenisač i dalje je Marin Čilić, koji je pao za jedno mjesto i sada je 15

Ivan Dodig je nakon odličnog nastupa i polufinala na teniskom turniru u Valenciji gdje je izgubio od pobjednika Davida Ferrera skočio za 43 mjesta na ATP ljestvici i sada je 67. igrač svijeta.

Najbolji hrvatski tenisač i dalje je Marin Čilić, koji je pao za jedno mjesto i sada je 15. a Ivo Karlović je ostao na 103. mjestu. (dh/VLM)

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:09 30.10.2012.

ALO UREDNIK Na prvom mestu ATP liste se nalazi Srbin Novak Djokovic a ne Federer znam da je vama tesko da to objavite, ali kao sto ste prvi objavili kad je bio smenjen sa prvog mesta tako bi bio redd da opet budete prvi pa objavite da je ponovo najbolji na svetu, ali razumeme ja to gde bi urednistvo zavrsilo kad bi hvalilo nekakvog Srbina pored jednog vrsnog Dodika koji je stigo do vrlo dobrog gotovo odlicnog 67og mesta !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije