Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Dodig i Melo ušli u finale parova u Tokiju

Dodig - Ferrer
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
03.10.2014.
u 16:45

Hrvatsko-brazilskom paru ovo je treći finale sezone. U Monte Carlu i Torontu nisu bili uspješni, valjda će sada biti treća - sreća.

Ivan Dodig i Marcelo Melo melju sve pred sobom na turniru parova u Tokiju. U polufinalu su sa 7:5, 6:3 pobijedili Španjolce Granollersa i M. Lopeza, uzvrativši im tako na najbolji način za poraz u polufinalu US Opena. Kao i Španjolci (zasad su peti), i Dodig i Melo (osmi) bore se da osiguraju nastup na završnom Mastersu u Londonu.

Hrvatsko-brazilskoj kombinaciji ovo je treći ovogodišnji finale. U Monte Carlu i Torontu nisu bili uspješni, valjda će sada biti treća - sreća.

>>Murray izbacio Čilića u četvrtfinalu Pekinga

>>Finalist US Opena u prvom kolu Tokija izbacio Ivana Dodiga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije