Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Memphis, finale parova

Dodig i Melo ipak bez naslova, Mirnji i Nestor prejaki

Dodig Sela (1)
Goran Stanzl/Pixsell
28.02.2012.
u 08:29

Bjelorusko-kanadska kombinacija bila je pretvrd orah za našeg tenisača i Brazilca – 4:6, 7:5, 10:7

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov brazilski partner na terenu Marcelo Melo ipak nisu uspjeli doći do naslova u konkurenciji parova na ATP turniru u Memphisu.

Od hrvatsko-brazilske kombinacije bolji su bili prvi nositelji turnira, Bjelorus Mirnji i Kanađanin Nestor sa 4:6, 7:5, 10:7.

Dodig i Melo odlično su otvorili meč, iznenadili jednog od ponajboljih parova svijeta, te uzeli prvi set sa 6:4 nakon oduzimanja servisa u trećoj igri prvoga seta. Naš tenisač i Brazilac bili su tvrd orah i u drugom setu. Kod vodstva Mirnjija i Nestora 6:5 imali su priliku za oduzimanje servisa, no nisu iskoristili 15:40 pa je set otišao u ruke suparnika. Baš kao i posljednji, koji se igrao do 10 poena.

Inače, bio je to treći naslov Mirnjija i Nestora u Memphisu, prvoga su osvojili davne 1996., a drugoga 2003. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije