Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMA SE SPEKTAKL

'Dobro došli u plavi pakao': Ulaznice za Sevillu gotovo potpuno rasprodane!

Zagreb: Manchester City bio je bolji od Dinama, a u osminu finala Lige prvaka ide talijanska Atalanta
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
22.02.2022.
u 14:53

"U utorak oko 14 sati su rasprodane ulaznice za tribine jug, zapad dolje i zapad gore"

 

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za uzvratnu utakmicu play-offa UEFA Europa lige Dinamo - Sevilla na stadionu Maksimir u utorak oko 13 sati rasprodane ulaznice za tribinu sjever dolje", napisali su iz Dinama, a uskoro je stigla i dodatna obavijesti:

"U utorak oko 14 sati su rasprodane ulaznice za tribine jug, zapad dolje i zapad gore".

U prodaji su preostale ulaznice za tribinu sjever gore. Klub će obavijestiti navijače i javnost o tijeku prodaje ulaznica tijekom dana.

Naravno, kapacitet Maksimira je zbog epidemioloških mjera i posljedica potresa smanjen, tako da se očekuje oko 9500 navijača, a onih u crveno-bijelome neće biti puno. Navodno tek stotinjak. 

Iako razlika iz prvog susreta nije mala, Dinamovi navijači nisu odustali od svog kluba. Bit će ovo vatrena atmosfera za Rakitića i njegovo društvo kada u 18:45 čuju prvi zvižduk na utakmici. Ako ga od pjesme s tribina uopće čuju.

 

Ključne riječi

Komentara 3

ER
EroK
15:45 22.02.2022.

Idemo modroplavi! dečki, za narod svoj!

AN
androshek
14:53 23.02.2022.

šteta...da je ostao Ćuje Dop bilo bi lako

2D
2.dalmatinska
23:15 22.02.2022.

Plavi pakao 🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije