Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavlja se i s prostitutkama

Dobro će unovčiti nevjeru: 'Varao me i još napravio dijete mojoj prijateljici'

Kyle Walker
Foto: PA/Pixsell
1/5
24.04.2020.
u 18:28

Nogometaša Manchester Cityja 29-godišnji Kylea Walkera nedavno se naša u središtu skandala nakon što je otkriveno da se usred izolacije zabavljao s prostitukama.

Engleski reprezentativac je zajedno s prijetelj na kućnu adresu naručio dvije dame koje naplaćuju seksualne usluge. 

Kyle Walker
1/6

Walker se s prostitkama zabavljao neposredno prije nego što je licemjerno pozvao javnost da se pridržava izrečenih mjera vezanih uz zaštitu od koronavirusa, a svinjarija u kojoj se sada zatekao samo je najnovija stranica iz njegova privatnog života.

Naime, britanski tabloid The Sun lani je objavio da je Walker prekinuo s Annie Kilner, djevojkom koja je uz njega bila devet godina i koja mu je rodila trojicu sinova, i to nakon što je doznala da ju je varao s manekenkom Lauryn Goodman, koja je ostala trudna.

Annie je jednom zažmirila na njegovu nevjeru, ali sada je odlučila da ipak neće dati novu šansu braku s nogometnom zvijezdom nakon što ju je prevario s njezinom prijateljicom. 

- Nisam vjerovala što je uradio, baš sam se toga plašila. Svijet mi se srušio kada sam to čula. Varao me i još napravio dijete mojoj prijateljici - kazala je Annie Kilner.

Bivša Walkerova životna suputnica angažirala je odvjetnike i poručila mu: “Vidimo se na sudu!”. Engleski tabloidi spekuliraju da će partnerovu nevjeru Annie odlično unovčiti i da će joj pripasti najmanje 130 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
23:01 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar SusanRS96
SusanRS96
18:44 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije