Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJSKA LIGA
Povratak na članak

Dobre vijesti za sve koji ne mogu na Poljud! HRT otkupio prava za uzvratni dvoboj Hajduka i Villarreala

Hajduk je posljednju prepreku prije ulaska u grupnu fazu Konferencijske lige izborio nakon što je u dvije utakmice izbacio portugalsku Vitoriju Guimaraes. U prvoj utakmici u Splitu slavio je Hajduk s 3:1, a drugoj su Portugalci pobijedili s nedovoljnih 1:0.

Komentari 3

ZA
zagi101
15:43 17.08.2022.

boli me ona stvar tko je otkupio prava, da bog da izgubili, pun nam je kufer veličanja tog malog klubića

VL
WO
Wolf63
10:23 18.08.2022.

too majstori,samo potvrđujete kako se mediji u Hrvatskoj odnose prema Dinamu i Hajduku.jedan nezanimljiv meč,trećerazrednog takmičenja otkupljujete,ali Dinamove utakmice ne.Jugosloveni HŽV.

VL
DM
drago.miota
08:06 18.08.2022.

Dinamo koji igra ligu prvaka se nemože otkupiti a ovaj klubčić pod protektoratom Hns-a i Kustiča i srbski novina koji ih veličaju i koji igraju utješnu eu ligu mogu, eto što nam slijedi u prvenstvu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.