Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BENTEKE I MALONEY

Dobre vijesti za Štimca: Ozlijeđeni sjajni igrači Belgije i Škotske

'Belgium's Christian Benteke (2ndL) celebrates his goal against Serbia during their 2014 World Cup Group A qualifying soccer match at the Red Star Stadium in Belgrade October 12, 2012.
Reuters/Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
25.09.2013.
u 15:30

Veznjak Škotske Shaun Maloney i napadač Belgije Christian Benteke neće biti u kadru protiv Hrvatske

Dobre vijesti za izbornika Hrvatske Igora Štimca, a loše za njegove kolege s klupe Belgije i Škotske.

Napadač belgijske reprezentacij Christian Benteke (22) bit će \'out\' za utakmicu s Hrvatskom u Zagrebu 11. listopada.

Igrač Aston Ville zbog ozljede kuka pauzirat će šest tjedana, što će biti udarac i klubu i reprezentacije. Benteke trenutno predvodi listu najboljih strijelaca engleskog prvenstva sa četiri pogotka u pet prvih kola. Za reprezentaciju je postigao šest pogodaka u 15 nastupa.

Veznjak Škotske i Wigana Shaun Maloney (30) upitan je za nastup protiv Hrvatske u Glasgowu 15. listopada zbog problema s leđima. Ozlijedio se pretprošli tjedan tijekom reprezentativnih akcija. Maloney je ove sezone za Wigan postigao tri pogotka i jedan od od ponajboljih igrača momčadi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije