Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga:

Do daljnjega nema utakmica regionalne rukometne lige

Konferencija nakon utakmice PPD Zagreb - Tatran Prešov
Foto: Sanjin Strukic; Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
08.03.2022.
u 21:00

Reakcija je to na rusku invaziju koja traje na Ukrajinu, a vodstvo lige je ovakvu odluku donijelo zbog „zaštite regularnosti natjecanja“.

Izvršni odbor rukometne SEHA lige odlučio je, na sjednici koja se održala u utorak, kako se kompletno natjecanje i sve utakmice u aktualnoj sezoni 2021./22. odgađaju do daljnjega.

Reakcija je to na rusku invaziju koja traje na Ukrajinu, a vodstvo lige je ovakvu odluku donijelo zbog „zaštite regularnosti natjecanja“.

U službeno nazvanoj Seha - Gazprom ligi nastupaju i dva hrvatska rukometna kluba, zagrebački PPD i Nexe iz Našica. Jedan od članova lige je i ukrajinska momčad Zaporožje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije