Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASOVNA TUČNJAVA

Djelomično \"pomilovani\" rukometaši – agresivci

'unutrasnja...zagreb...12.10.2006.  nasilje u skoli, tucnjava, maltreiranje, ucenici,  foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
13.04.2012.
u 15:38

Stegnovno povjerentsvo HRS-a ublažuilo je kaznu igraču Kristijanu Matulji od deset mjeseci zabrane igranja, a njegov klub Mladi Rudar kaznilo s četiri tisuće kuna kazne i zabranom igranja dvije prvenstvene utakmice na svom igralištu.

To je konačna odluka nakon što su se klubovi žalili na kazne.

Podsjetimo, 25. veljače u Labinu na utakmici Mladi Rudar i Moslavine došlo do masovne tučnjave igrača i gledatelja te je dvije sekunde prije kraja prekinuta kod 21:21.

Moslavina se žalila na kaznu za Marija Jurića, no Povjerenstvo je odbilo žalbu, navodeći kako igrač ima 18 godina iskustva iza sebe, te bi trebao biti primjer mladima... On je dobio zabranu igranja od godine dana.

Sve ostale kazne koje nisu obuhvaćene ovim odlukama ostaju iste.

Ključne riječi
HRS

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije