Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski mediji pišu

Divovi Italije krenuli po Baturinu: Jedan od najvećih transfera u povijesti Dinama. Napoli ima ponudu

Dinamo i Hajduk sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
27.08.2023.
u 11:07

U igri su za sada Milan i Napoli. Prema pisanju talijanskih medija, prvi bi ponudu za Martina Baturinu (20) mogao dati Napoli, a ona bi trebala iznositi 20 milijuna eura. Milan još čeka, no odšteta bi mogla porasti i do 30 milijuna eura

Izvrsni mladi igrač Dinama, Martin Baturina, privukao je pozornost talijanskog velikana Milana i aktualnog prvaka Napolija. Kako piše Calciodangolo, izgledno je da bi za taj transfer trebali izdvojiti oko 30 milijuna eura. Prema pisanju talijanskih medija, tamošnji su se klubovi itekako spremni boriti za potpis 20-godišnjeg veznjaka.

Navode kako su oba kluba pregovore s Dinamom već započeli. Trenutni nositelj scudetta, Napoli, spreman je ponuditi 20 milijuna eura, dok se Milan još uvijek nije uključio sa svojom prvom ponudom, ali prati situaciju.

VEZANI ČLANCI:

Ukoliko se obistine natpisi o cijeni mladoga Baturine, treba bi to biti drugi najunosniji transfer za Dinamo, a potencijalno može postati i prvi. Prvo mjesto trenutno drži Joško Gvardiol. Ukoliko se zbroji odšeta Leipziga i udio u transferu u Manchester City, od njega je Dinamo uprihodio 36 milijuna eura. Drugo mjesto drži Marko Pjaca s 29.4 milijuna eura.

VIDEO Dinamo predstavio Jakirovića: Zašto bi me bilo strah? Bit ćemo prvaci Hrvatske

Komentara 10

BS
Blue_shirt
12:51 27.08.2023.

Sad kad je Dinamo već dobio ove godine 60milja € i ima dovoljno u kasi, izvjesit cijenu od 75m€ za Baturinu ! I 15% od iduceg transfera. Ako je Benfica prodala onog klinca za 120 prije dvije godine... Pa tko voli nek izvoli !

MI
Misko12
15:05 27.08.2023.

Najbolje da i njega kumek šimić proda, ne za 30 nego recimo za 15 i nek nikoga ne kupi, da možda još kojeg japanac i 2 razrednih Francuza. To bi bio posao jer ovi sad u upravi mogu raditi kaj god hoće, jer imaju medijsku potporu, kao i političku sa možemo i tomašević. Kaljuža se osušila, sad kreće doba velikih trava i poštenja

EJ
ejStef
14:36 27.08.2023.

Kada se već prodalo neke igrače ispod cijene, onda treba nabiti cijenu Baturini. Dovoljno je mlad, dovoljno je pokazao i ima još važeći ugovor dovoljno dugo da se može tražiti puno, ali jako puno za njega. Puno više od 30 mil... A inače, ako se ovako nastavi, prodaja bez dovođenja pojačanja, da li će imati tko još igrati poslije ovog prijelaznog roka? Jel uprava zna da ako želi i dalje imati izlog i dobivati relativno dobre novce kod prodaje, da onda treba osvojiti HNL i probati igrati LP?... Kako sada stvari stoje, Hajduk je bliže osvajanju naslova. Ako ode Petković, bez obzira na Jakirovića, Dinamo nema ekipu za 2 fronta i nema snage osvojiti naslov... Ova novo-stara uprava je žestoko podbacila, i s Bišćanom i sa Šimićem i s transfer politikom. Onaj Francuz je čisto bacanje novaca, isto kao i ako kupe Miereza za 6 mil. S druge strane ne žele Petkoviću ponuditi novi ugovor ili se uopće ne trude nagovoriti ga da ostane. A Petković je često pola Dinama, naročito u europskim utakmicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije