Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hager odglumio prekršaj
Povratak na članak

Disciplinska komisija EBEL lige poništila suspenziju Martinoviću

"Nakon pregleda snimke ustanovili smo da Saša Martinović nije napravio prekršaj za isključenje", stoji u priopćenju disciplinske komisije.

Komentari 9

PO
podravacc
10:42 15.01.2012.

ali za glumca nema kazne(naravno)

VL
JA
james49
23:57 14.01.2012.

Da su kaznili Hagera, nebi im pala kruna. Svugdje namještaljke!

VL
MA
Mamlaz
02:47 15.01.2012.

Fino da su \'skužili\' tek poslije tekme... iako, i to je pozitivno, Medveščak u EBEL-u ima tretman kao Cibona i Dinamo u bivšoj Yugi. Ali, mi smo Hrvati, mali gdje god da krenemo.

VL
MA
Mamlaz
02:51 15.01.2012.

P.S. Ovo me neodoljivo podsjeća na inverznu situaciju koja potvrđuje ono kaj sam rekao o Hrvatima u prošlom postu... kad je Da Silva pao preko Boruca i iznudio penal Englazi su ga doslovce razapeli. FA ga je kasnije milosrdno oslobodio optužbi, ali ljaga je ostala. Baš me zanima jesu li Austrijanci uopće riječ rekli o simuliranju Hagera. Ma kaj se uopće pitam... to je Austrijanac, ne neki tamo lažljivi Hrvat...

VL
PA
Pavel123
06:33 15.01.2012.

Ovdje možete pročitati kaj trener KAC-a Manny Viveiros misli o nama. http://www.hrhokej.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=314&start=17750 tu se nalazi link na intervju koji je dal Koruškom radiju pa tko želi, može ga poslušati. Ukratko, mi smo prljava momčad, uopće nam nije mjesto u EBEL-uu i dovodimo idiote u to natjecanje.... Sramota, a mi pozdravljamo Heidi u Areni.....

VL
JO
jolly
08:02 15.01.2012.

Uprava Medveščaka bi morla dignuti frku u EBELu radi ovakvog suđenja. Ako će samo slijegati ramenima, to će se nastaviti. Ovaj put smo pobjedili, pa je sve dobro prošlo, ali iduči put možda nećemo. Dolazi play of, Samo uz veliku galamu (pa čak i prijetnju, napuštanja utakmice), dobiti ćemo pošteno suđenje. Rusi su poznati po tome ta takve situacije okrenu u svoju korist u daljnjem natjecanju (hokej, rukomet, boks, gimnastika, košarka).

VL
XY
xyxyxy
09:37 15.01.2012.

Ako su procijenili da je ovo bilo nesportsko ponašanje, zašto ga onda nisu i kaznili? Skinuti kaznu našem, i prenijeti je na ovoga. Ovako bi svi mogli varati znajući da za njih sankcija neće biti, a dobit može biti ogromna. Jer je tim nesportskim ponašanjem izborio isključenje koje je moglo odrediti utakmicu. A kad bi se i njega naknadno kaznilo s par utakmica neigranja, ne bi mu više palo na pamet da vara.

VL
MI
mirUsvijetu
11:15 15.01.2012.

Znači rezultat tog varanja je jedino gol u mreži Medveščaka i činjenica da se vrlo lako moglo dogoditi i da Medveščak u tom razdoblju s igračem manje primi još koji. Jer tog varalicu nisu naknadno kaznili, znači nema dodatnih podljedica za njega, niti su kaznili klub, a to što su maknuli kaznu našem igraču nije isprika Medveščaku jer da je bilo pravde,ne bi on nikad ni bio isključen, dakle, time Medveščak nije ništa dodatno dobio da bi se to moglo nazvati posljedicom kazne za njih. Pa neka sad svi počnu glumiti, jer ih kazniti neće ni na koji način, a oni u tom razdoblju pogrešnog isključenja mogu zabiti par golova.

VL
Avatar Django
Django
11:39 15.01.2012.

15.01.2012. u 08:02h jolly je napisao/la: ---- U pravu si, jer iako je to njihova liga, 50% gledanosti im donosi Medvešćak, i to su jaki argumenti da se može biti i malo hrabriji i početi ponešto i zahtijevati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.