Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIFA

Disciplinska će komisija raspravljati o "slučaju Henry"

Thierry Henry
Reuters
02.12.2009.
u 18:52

Francuski nogometni reprezentativac Thierry Henry još uvijek bi se mogao suočiti sa suspenzijom na Svjetskom prvenstvu 2010. godine.

Razlog je, dakako, namjerno igranje rukom proslavljenoga francuskog nogometaša u ključnoj utakmici protiv Irske, nakon čega je William Gallas postigao pogodak za 1:1, čime je otvorio vrata Svjetskog prvenstva aktualnim svjetskim doprvacima.

Sepp Blatter, predsjednik Fife, u četvrtak je izjavio da će se "slučaj Henry" naći na stolu Disciplinske komisije "njegove" organizacije, ali nije želio prejudicirati odluku.

Navodi se da bi se Henry mogao suočiti s kaznom neigranja u uvodnom dijelu natjecanja, u skupini, no tek će Disciplinska komisija u idućim tjednima odlučiti hoće li  i kako kazniti Francuza.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
milton
18:58 02.12.2009.

mogu mu puvat u dupe, to sastavni dio igre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije