Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon osvojenih naslova

Direktor Olimpije: Gdje je sad Prosinečki? Nitko ga ne želi

Poznati na utakmici 3. kola SuperSport HNL-a Šibenik - Lokomotiva
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
22.05.2023.
u 21:01

Upravo je Igor Barišić bio taj koji je Prosinečkog protjerao iz kluba uz tvrdnju da je u suradnji s kumom pokušao prodati klub. To nije bila jedina optužba na njegov račun, a Hrvat ih je sve demantirao i povukao se s pozicije trenera

Direktor ljubljanske Olimpije, Igor Barišić, govorio je na konferenciji za medije o izvrsnoj sezoni koja je za njima. Međutim, osim dvostrukog naslova prvaka kojim su se ove godine okitili, tema je bio i bivši trener slovenskog kluba i bivši vatreni, Robert Prosinečki.

Prosinečki je klub napustio nakon samo tri utakmice, a rastanak nije bio lijep. Njegov dolazak i odlazak prošle sezone uvjetovan je bio neslaganjem s vodećim osobama u klubu.

Poznati na utakmici 3. kola SuperSport HNL-a Šibenik - Lokomotiva
1/3

"Stvarno nema potrebe za negativom, ne razumijem odakle ona dolazi. Trebalo je vremena da dođemo na sadašnju razinu. Prvaci smo, osvajači Kupa, mlade kategorije ispunjavaju sve ciljeve, radimo odgovorno. Uostalom, otplatili smo sve dugove i spasili klub od bankrota", rekao je Barišić.

"Većina naših odluka bila je dobra. Prozivate nas zbog Roberta Prosinečkog, a gdje je on danas? Gdje su svi ljudi koji su tu bili prije nas? Nitko ih ne želi. Što točno nije dobro? Zaslužili smo više poštovanja", rekao je direktor slovenskog prvaka osvrnuvši se na Hrvatsku nogometnu legendu.

VEZANI ČLANCI:

Upravo je Barišić bio taj koji je Prosinečkog protjerao iz kluba uz tvrdnju da je u suradnji s kumom pokušao prodati klub. To nije bila jedina optužba na njegov račun. Kazano je kako je za vrijeme priprema pio i kartao te da nije dolazio na treninge. Prosinečki je po tim izjavama sve demantirao i napustio trenersku poziciju.

VIDEO: Zlatko Dalić objavio popis za Ligu naciju, prvi put pozvao jednog igrača

Komentara 1

KU
Kujttim
05:20 23.05.2023.

Javni pogovorom o pijenju alkohola i kartanju, Prosinečkom su se zatvorila vrata ozbiljnog angažman u klubu. Mogao bi biti izbornik u Africi ili Aziji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije