Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JARNI SMIJENJEN

Direktor HNS-a: Neprihvatljivo i nedopustivo je da hrvatski izbornik navija protiv hrvatskog kluba

Tomislav Svetina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
16.02.2024.
u 08:47

- Jednostavno standardi što se tiče izbornika hrvatske reprezentacije, su bitno drugačiji i nama je neprihvatljivo i nedopustivo da izbornik hrvatske reprezentacije navija protiv hrvatskog kluba kad igra protiv stranog kluba i tu jednostavno stav je bio vrlo jasan - rekao je Svetin

Hrvatski nogometni savez odlučio je smijeniti izbornika U-17 reprezentacije Roberta Jarnija nakon što je rekao da će u susretu Konferencijske lige (četvrtak u 21.00) navijati za Betis, a protiv Dinama. HNS je odluku donio nakon provjere autentičnosti izjava, a u povodu smjene objavili su priopćenje u kojem obrazlažu svoju odluku.

"Savez ima veliko poštovanje prema svemu što je Robert Jarni dao hrvatskoj reprezentaciji te je stoga već drugi put dobio priliku voditi hrvatsku reprezentaciju mlađih uzrasta. Nažalost, u ovoj prigodi prešao je granicu na stranu koju Savez smatra nedopustivom", stoji u priopćenju HNS-a. Više možete pročitati OVDJE

A sada je odluku nogometnog saveza prokomentirao i direktor Tomislav Svetina.

VEZANI ČLANCI:

- Mi smo u svom priopćenju naveli da ne odričemo pravo bilo kome, pa tako i bilo kojem nogometašu da navija za bilo koga, pa čak i eventualno protiv hrvatskih klubova. Ali, jednostavno standardi što se tiče izbornika hrvatske reprezentacije, su bitno drugačiji i nama je neprihvatljivo i nedopustivo da izbornik hrvatske reprezentacije navija protiv hrvatskog kluba kad igra protiv stranog kluba i tu jednostavno stav je bio vrlo jasan - rekao je Svetina za HRT.

HNS je u međuvremenu pokrenuo disciplinski postupak protiv Brune Petkovića jer je Jarnija nazvao "klaunom" zbog izjava.

 

Komentara 5

B2
bordon 2
09:13 16.02.2024.

Jarni se teško osramotio i pokazao da nije baš pametan. To ne bih očekivao od njega. Ići se dodvoravati bilo kojoj navijačkoj skupini je stvarno dno dna.

DU
dugiarap
12:21 16.02.2024.

Nek doma dr..cu baca na Čukarički zaboli me neka stvar, al javno, kao izbornik ekipe gdje je 10 decki iz Dinama, a mozda bi ih trebalo biti 17 al on ne navija.....

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
11:54 16.02.2024.

Neprihvatljivo i nedopustivo je da hrvatski izbornik navija protiv hrvatskog kluba jer onda nije lokalni balkanski domoljubni vahabit nego intelegentan čovik sa europskim iskustvom kakav u plamensko-balkanske horizonte jednoistavno ne paše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije