Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordni transfer

Direktor Cityja o Gvardiolu: 'Nevjerojatan je. Svi su ga htjeli kupiti, no mi smo jedini uspjeli'

Foto: Manchester City
1/10
06.08.2023.
u 07:00

- Joško ima izuzetno puno kvaliteta, ima zaista sve što želite od jednog stopera. Brz je, kompetitivan, snažan, borben, jak u zraku, impresivan s loptom u nogama i ima puno samopouzdanja i sjajan karakter - rekao je Txiki Begiristain

Gvardiol je postao najskuplji stoper u povijesti nogometa nakon što ga je City doveo za 90 milijuna eura iz RB Leipziga, a Cityjev direktor Txiki Begiristain objasnio je zašto su građani odlučili dovesti baš hrvatskog stopera.

- Jako smo sretni što smo uspjeli dovesti Joška u Manchester City. On je igrač kojeg smo jako dugo pratili, posjeduje nevjerojatan set vještina. Svi najveći klubovi u Europi su ga htjeli, pa je sjajno da smo baš mi ti koji su ga uspjeli dovesti - rekao je Begiristain pa objasnio što ga je osvojilo kod Gvardiola:

VEZANI ČLANCI:

- Joško ima izuzetno puno kvaliteta, ima zaista sve što želite od jednog stopera. Brz je, kompetitivan, snažan, borben, jak u zraku, impresivan s loptom u nogama i ima puno samopouzdanja i sjajan karakter. Također je ljevak, što nam nudi puno opcija u zadnjoj liniji. Još uvijek je mlad, ali rapidno napreduje. Nadamo se da će se taj trend nastaviti i u Cityju uz rad pod Pepom i njegovim stožerom. Uvjeren sam da posjeduje sve vrline jednom bude najbolji stoper svijeta.

VIDEO Gvardiol potpisao s Man. Cityjem i priznao: 'Sad se više ne moram brinuti zbog njega'

Komentara 2

Avatar CUBE
CUBE
07:47 07.08.2023.

Hrvati imaju najboljeg i najskupljeg stopera svijeta, al imaju i najboljeg igrača svijeta koji unatoč godinama drži lekcije puno mlađima od sebe, imaju i najbolji vezni red svijeta, imaju i najboljeg ali ne i službeno najboljeg golmana svijeta, pa ljudi malo je srebro za takvu ekipu no zato postoje sudije da to riješe u nečiju korist, zaista su nogometna velesila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije