Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirko Barišić
Povratak na članak

'Dinamu treba bod, a kako igra, nisam siguran'

Dinamo ni na gostovanju u Vinkovcima nije iskoristio prigodu za potvrdu osvajanja naslova. Cibalia je pobijedila 2:0.

Komentari 6

DU
Deleted user
11:38 25.04.2010.

Pa ja sam uvjeren da su bolji od Cibalije. Samo neznam koji im je k....

VL
Avatar Mikro
Mikro
11:31 25.04.2010.

Šta su oni mislili da su bolji od Cibalije?

VL
OB
-obrisani-
13:51 25.04.2010.

te sve igrace iz dinamo treba redom zasamarat! a ove stare iskusnjare kovaca i biscana posebno! majku im njihovu zive ko bubeg u loju, a ponasaju se i igraju ko zadnja djubrad iz kanalizacije, fuj!

VL
Avatar Mikro
Mikro
16:17 25.04.2010.

E moj lega stanipani!Ako su mislili da su bolji to su i trebali pokazat.Šta su ih se moji susjedi iz Vinkovaca trebali uplašit ,nakantali su ih i to je uredu.

VL
DU
Deleted user
17:15 25.04.2010.

Mirko! Ja sam duboko uvjeren da su Dinamovi igraci za tri klase ispred Cibalijinih. Nema igraca iz Cibalije koji bi mogao igrati u Dinamu. E sad, zasto ne igraju onako kako znaju? Kao sto je veki_zg1 napisao, mozda ih stvarnoo treba redom izsamarati. Dinamo je jos uvijek velikih 9 bodova ispred Hajduka i Cibalije. Rezultat odlicne jeseni. Decko nisu zaboravili igrati. Samo su se ulijenili. To je njihov problem!

VL
OB
-obrisani-
08:36 26.04.2010.

Dinamo nema jednostavno ,mladih i poletnih igraca...Sve sto maminjo dovodi ,nece nitko,a on misli da je napravio posao stoljeca...Smijurija,svi su smuseni,ulijenjeni,pretromi....Boli njih dzon za navijace,koji se u svakoj utakmici nokte pojest mgu do kraja....Njihove kasice,prasice su pune do vra i vra i preko njega....Kovaca su trebali skupa sa Biscanom odavna porjerat,samo neide to kako bi mi htjeli...Maminjo mladji je njegov kum,a Biscanu,nakon ispada sa taxistom stadose na stranu...ima njih jos vise ,koje treba potjerat,sjede na klupi kako da ikad ista bude od njih...tasto su igraci koje je mMaminjo doveo uopste u Dinamu....treba sve potjerat,i prici je kraj....svi doreda su bezobrazni neradnici,puni kao sipak...H**es igrace kojem je samo do novca ,a ne kluba u kojeg se kune...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.