Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Groznica Lige prvaka

Dinamu posvetili poštanski žig: Dvoboj s Portom i na pismima

dinamo žig
gnkdinamo.hr
18.09.2012.
u 11:10

Svaku pošiljku poslanu putem Hrvatske pošte krasit će poseban žig posvećen prvoj utakmici Lige prvaka Dinamo – Porto!

Dođete li danas u urede Hrvatske pošte kako biste predali neku pošiljku, pismo ili paket, njega će krasiti poseban poštanski žig posvećen Dinamovu nastupu u Ligi prvaka protiv Porta!

"Hrvatsko društvo olimpijske filatelije i memorabilije i prijašnjih je godina filatelistički obilježavalo modri klub prigodnim poštanskim žigovima i izdanjima za utakmice koje su bile odigrane u Zagrebu. Tako će u sezoni 2012./2013. svaka domaća utakmica Dinama u Ligi prvaka biti popraćena prigodnim žigovima, a svi filatelisti moći će u svoju zbirku uvrstiti i jedan od prekrasnih žigova posvećenih Dinamu", piše na službenoj Dinamovoj stranici.

Komentara 3

OB
objektivnidalmatinac
11:37 18.09.2012.

Fala Bogu na ovome, bravo pošta. Večeras sam u Zg i idem na utakmicu i navijam za Dinamo i želim pobjedu. Idemo modri.....

SV
sven222
20:10 18.09.2012.

odmah bi poderao tu poštansku pošiljku i nebi je poslao!!!!!!!!

SE
serđo
23:23 18.09.2012.

misliš, kao radnik na šalteru, hi hi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije