Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplet prvenstva
Povratak na članak

Dinamovo je proljeće bolje od Rijekina

U prošlom prvenstvu plavi su u proljeće krenuli sa šest pobjeda, sve do 1:0 poraza od Hajduka, a Rijeka je već u drugom proljetnom kolu stradala upravo od Dinama s 3:0

Komentari 3

VA
valentin2017
10:51 19.03.2017.

Sastanemo se prije utakmice na Maksimiru i vrlo su zanimljivi komentari ljudi koji su u i oko Dinama. "Ove godine moramo biti prvi iz inata jer cijela Hrvatska navija protiv Dinama!" Dalje je sasvim svejedno, ali mislim da ako Rijekaa nebude prva ove godine slijedi rasulo na Kantridi. Volpi mora vratiti ulozeno, a tada opet slijedi novih 10 godina Dinama.

VL
Avatar abcd
abcd
10:40 19.03.2017.

Dinamo ce osvojiti ovo prvenstvo. Kombi Dinamovih igraca od prije par godina kao poklon Rijeci ce se naplatiti. Dugovi se moraju vracati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.