Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije im išlo

Dinamovci: Umorni smo i to se vidjelo u utakmici protiv Slavena

Slaven Belupo - Dinamo
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
13.04.2015.
u 10:50

- Neriješeno je najpošteniji ishod, a Slaven je bio pravi protivnik. Imali smo nekoliko prilika koje nismo iskoristili, a najvažnije je bilo da nismo dobili gol i da utakmica ne ode u krivom smjeru

Slaven Belupo i Dinamo odigrali su jučer u Koprivnici utakmicu bez pogodaka, ali i bez pravih prigoda. Nije to bila pretjerano zanimljiva utakmica pa na kraju i jedni i drugi mogu biti zadovoljni bodom.

- Čvrsta i teška utakmica. Kako se ono kaže - prava prvenstvena. Slaven se pokazao kao tvrda momčad, nije bilo lako igrati i "nula" je na kraju najrealniji ishod. Okrećemo se već novoj utakmici, petku i Lokomotivi, rekao je Marko Pjaca, u posljednje vrijeme najbolji igrač Dinama, ali jučer ni njemu nije išlo.

Slično poput Pjace razmišlja i rutiner Vukojević.

- Neriješeno je najpošteniji ishod, a Slaven je bio pravi protivnik. Imali smo nekoliko prilika koje nismo iskoristili, a najvažnije je bilo da nismo dobili gol i da utakmica ne ode u krivom smjeru. Često se dogodi malo lošija utakmica nakon dva teška susreta koje smo imali protiv Rijeke i nema tu ništa posebno. Idemo dalje, već u petak nas čeka Lokomotiva, a onda uzvrat protiv Rijeke.

Za Dinamo je dobra stvar i to što je i nakon ovog gostovanja ostao neporažen u prvenstvu i vrlo lako mogao bi oboriti taj rekord na kraju sezone. Igrači su ovu utakmicu već zaboravili i okreću se onoj protiv Lokomotive.

- Teška utakmica protiv Slaven Belupa koji sada igra jako dobro. Mi smo možda malo umorni nakon teških utakmica protiv Rijeke u kojima smo se jako potrošili. Nije izgovor niti alibi, ali je istina. To je tako u nogometu, ne može se dobiti svaka utakmica i već razmišljamo o idućoj.

>>Svaka čast gledateljima koji nisu napustili stadion!

>>Mamić: Neki igrači nisu ispunjavali svoje obaveze i to ću im reći

Komentara 7

DE
derin
16:03 13.04.2015.

Majko Božja koja lakrdija od lige na proljeće, odjednom klubovi s dna tablice gaze sve!

Avatar cluesblues
cluesblues
12:49 13.04.2015.

umorni? od cega? mozda par igraca koji stalno igraju smiju rec da su malo umorni, ali vukojevic?…ono jucer nije bil umor nego cista indolencija, dosli su na laganu nedjeljnu rekreaciju, kretal se samo igrac kod kojeg je bila lopta dok su ostali stajali i zato su se svi trudili sto brze se rijesit lopte da se mogu dalje odmarat, a uz to su bili i totalno krivo takticki postavljeni, mamic je tri puta u toku utakmice mijenjal sustav igre (ak se ono kaj su igrali uopce moze zvat sustavom) - sve u svemu sramotni nastup u jednoj prvenstvenoj tekmi….

DU
Deleted user
12:24 13.04.2015.

Malo smo umorni, dali bi to rekli negdje u europskim ligama, e kaj je previše je previše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije