Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''DUHOVNI'' TRENING

Dinamovci tradicionalno obišli Brdo ukazanja

Dinamo Međugorje (1)
Foto: Zoran Grizelj
1/18
17.01.2012.
u 17:11

– Igrači su se svojski trudili, vidjela se želja za igrom – osvrnuo se Čačić na prvu pripremnu utakmicu.

Jutro nakon mršavih 1:1 u Čitluku, Dinamovi su nogometaši uobičajeno trenirali na smrznutom travnjaku SC Circle International i u teretani. S ostalima su radili Samir, koji je zaliječio upalu tetive te Atta, koji je promjenom kopački zaboravio na žuljeve. A nakon ručka igrače, stručni stožer i klupske čelnike na čelu s predsjednikom Mirkom Barišićem čekao je i “duhovni” trening, odlazak na Brdo Gospina ukazanja:

– Nije ovo samo duhovni nego i fizički trening: Jer, nije se gore baš jednostavno penjati po oštrom kamenjaru. Nakon povratka momčad će imati još jedan trening – rekao nam je Ado Kožul, koji je jedini ostao u hotelu.

On će na Brdo Gospina ukazanja u četvrtak:

– Obišli smo GOŠK-ov stadion u Gabeli, gdje u četvrtak i petak igramo na Ankovićevu turniru. Travnjak je dobar, iako malo smrznut. Prognozeri su najavili zatopljenje – rekao je Kožul.

– Igrači su se svojski trudili, vidjela se želja za igrom, sve to nakon žestokih treninga dva puta dnevno – kaže Ante Čačić.

Jedan od boljih protiv Brotnja bio je Igor Bišćan. Igrao je pola sata. U samoj završnici utakmice zamalo je i zabio:

– Važno je da sam nakon dugo vremena zaigrao. Neću puno pričati da se ne ureknem.

Ključne riječi

Komentara 20

JO
joso
07:14 18.01.2012.

Kažu da im se ukazao mamić u hulahopkama

Avatar tontica1
tontica1
19:02 17.01.2012.

Možda im se ukaže koj bod u LP.

AA
aabbcc
21:20 17.01.2012.

. Ako je na slici petokraka onda je istina da je Gospa dosla narod upozoriti da ce Komunizam prestati i veliko zlo nastati !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije