Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMMIR U PRVIH 11

Dinamovci se probudili presretni, a Zdravko spremio 2 mil. € premija

Dinamo šetnja Beč (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/19
27.08.2013.
u 13:50

Svaki igrač dobit će po 65 tisuća eura ako plavi večeras preokrenu 0:2 kod Austrije i plasiraju se u Ligu prvaka

Dinamovi igrači, svi redom nasmiješeni od uha do uha, odradili su tradicionalnu jutarnju šetnju uoči utakmice protiv bečke Austrije na Generali Areni. Damir Krznar, kao i večer prije, poveo ih je u još jednu šetnju uz Dunav, a između međusobnih razgovora obavili su i kratko istezanje. Veselo su 'čavrljali' Beqiraj i Halilović, Leko i Antolić, Soudani i Čop... Malo su se opustili jer ih večeras čeka susret označen kao ''sad ili nikad''. 

Pred većinom od njih najveća je utakmica u karijeri i, budu li dali sve od sebe, nitko im neće ništa moći prigovoriti, ma kakav rezultat na kraju bio. A izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić pobrinuo se da im motiva, za svaki slučaj, ne nedostaje i pripremio dva milijuna eura premija ako preokrenu 0:2 i plasiraju se treću godinu uzastopno u grupnu fazu Lige prvaka! Značilo bi to da će svaki igrač pojedinačno dobiti 65 tisuća eura, što je utrostručena premija za ovakav podvig. Ipak, u igri je desetak milijuna eura koje će klub dobiti ako uđe u Ligu prvaka, nema potrebe da se štedi na stimulacijama.

No, osim novcem, posebno motiviran morat će biti Sammir ako Dinamo misli uspjeti. Iznenađenje koje je Zoran Mamić najavio uoči puta u Beč tiče se upravo Brazilca koji bi, iako nije sto posto fit, trebao započeti utakmicu i to na mjestu napadača. Jer, jedina šansa plavih je njegovo eventualno nadahnuće koje ih je toliko puta spašavalo pa se privremeni treneri nadaju da to može i sada. Fernandes i Soudani prebacit će se tako na krilne pozicije.

>> Kladionice na prolaz Austrije nude minimalan koeficijent

>> Suca Paola Tagliaventa plavi ne pamte po dobrom

>> Bjelica: Dinamo je uvijek opasan, s trenerom ili bez njega

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije