Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVE IZ PLAVOG TABORA
Povratak na članak

Dinamovci se nisu opterećivali Zvezdom, a junak pobjede kaže: Plaćam ručak

- Došli smo do svog prvog, osnovnog cilja, no sad kad smo već tu, idemo po Ligu prvaka - rekao je Krznar.

Komentari 6

MA
maxwell12
23:56 10.08.2021.

Zato nas je Nocna Hartija opterecivala Zvezdom i "ovim prostorima"

VL
DA
Darlboro
06:21 11.08.2021.

Prijašnjih godina, 5-10 unatrag, svaka dinamova pobjeda na strani je bila super. Sada su nas izgleda malo razmazili. Nakon ovakve pobjede, iako je legia vidljivo lošija ekipa od dinama, traži se dlaka u jajetu. U onom grotlu onako, čini se, jednostavno proći legiu, mislim da mogu samo veliki i zreli.

VL
FR
freeshooter
23:55 10.08.2021.

Ovo je sasvim nešto novo, nova dimenzija Dinama, nisam vjerovao da tako sigurno možemo igrati na rezultat, a šta reći Krznaru, moj dragi Profesor Krki Baltazar, ovo ti je čista petica, bravo moji plavi lavovi, borili ste se nevjerojatno...a nagrada nam je LP...ona je tu...dečki, morate to uzeti, ovi vam nisu do koljena...ale ale dinamo ale...

VL
DU
dubravko91
15:37 11.08.2021.

Sad treba serif odkantati da konacno pokazemo ko je car na balkanu u nogometu repka je druga i treca na svjetu to ovi nebuju za miljon godina

VL
ON
ON
08:56 11.08.2021.

Bravo PLAVI.A sada bi bio red da se kriticari Krznara i stozera javno ispricaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.