Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
URNEBESNA ANEGDOTA

Dinamovac kupio automobil za 200 tisuća eura pa nije imao za plaćati leasing

Uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Šerifa
Goran Stanzl/PIXSELL
31.12.2021.
u 17:13

Kastrati je 2020. godine iz Lokomotive prešao u Dinamo za dva milijuna eura. Počastio se skupim automobilom, no onda su krenuli problemi.

Hrvatski reprezentativac i vratar Lillea Ivo Grbić gostujući u emisiji Sport nedjeljom ispričao je zanimljivu anegdotu o Lirimu Kastratiju, bivšem suigraču iz Lokomotive.

Kastrati je 2020. godine iz Lokomotive prešao u Dinamo za dva milijuna eura. Počastio se skupim automobilom, no onda su krenuli problemi.

- Kupio starome i sebi automobil za 200 tisuća eura nakon potpisa za Dinamo. Smanjilo plaće za 30 posto, a on nema za leasing - ispričao je Grbić i prasnuo u smijeh.

Dinamo je tada smanjio plaće svojim igračima zbog pandemije koronavirusa. Kastrati je ove godine prešao u Legiju iz Varšave za koju je do sada odigrao devet utakmica.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 4

MA
MarasG
18:35 31.12.2021.

Smatram jako nekulturnim i nekorektnim iznositi takve stvari u javnost.

RS
rasta sev
18:39 31.12.2021.

valjda je rentao auto na leasing ako nemreš platiti vratiš auto i fertig parada.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:04 02.01.2022.

kakvo smeće taj Grbić s takvim zluradim izjavama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije