Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrat će za Portugal

Dinamovac će igrati s Ronaldom: Pinto pozvan u reprezentaciju!

'12.07.2013., stadion u Maksimiru, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 1. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek. Ivo Pinto Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
03.10.2014.
u 13:47

- Jako sam sretan i ponosan. Što reći? Ovo mi je ogromna pohvala i priznanje za dosadašnji rad. Ovaj poziv je posljedica odličnih igara cijele momčadi ove sezone

Novi izbornik Portugala Fernando Santos objavio je popis igrača za utakmice protiv Francuske i Danske, a na njemu se nalazi i jedan igrač Dinama - Ivo Pinto. Odlična forma u Dinamu natjerala je Santosa da Pintu da priliku za debi.

- Jako sam sretan i ponosan. Što reći? Ovo mi je ogromna pohvala i priznanje za dosadašnji rad. Ovaj poziv je posljedica odličnih igara cijele momčadi ove sezone i htio bih se zahvaliti Dinamu na prilici koju su mi pružili. Zaista se odlično osjećam ovdje, svaki dan napredujem skupa s ostatkom momčadi i uživam u Dinamu i Zagrebu, rekao je Pinto.

Nogometaš Dinama tako će dobiti priliku trenirati i zaigrati s Cristianom Ronaldom, što mu je sigurno veliko prizanje. Ostali Dinamovi igrači iz Portugala nalaze se na širem popisu.

>>Pet igrača Dinama nadomak portugalskoj reprezentaciji!?

Komentara 3

Avatar cluesblues
cluesblues
14:50 03.10.2014.

potpuno zasluzeno, pinto je standardno medju najboljima na terenu ove sezone...

Avatar petrolio
petrolio
15:45 03.10.2014.

pinto je odličan...da je bar pivarić isti takav na drugoj strani, a ne onakva rupa

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
23:43 03.10.2014.

Šteta da Pinto ne igra za HR repku jer sjajno bi se uklopio uz istale strance.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije