Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUDEŠ – DINAMO

Iz Rudeša: Dinamova obilježja zabranjena na zapadu Kranjčevićeve. Objavljene cijene ulaznica

U 10. kolu HNL-a susreli su se Lokomotiva - Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
19.09.2023.
u 14:21

Posjetitelji moraju prilikom dolaska na stadion imati isprintane ulaznice s obzirom na to da očitavanje kodova sa zaslona mobitela ne radi. Ako želite isprintati ulaznice na blagajnama, to će stajati dodatna tri eura

Rudeš će ove nedjelje u devetom kolu HNL-a dočekati Dinamo na stadionu u Kranjčevićevoj. Na svojim su društvenim mrežama objavili cijene ulaznica, ali i informaciju da je policija zabranila da navijači na zapadnu tribinu stadiona dolaze s obilježjima Dinama.

Premda sama odluka nije nimalo čudna, takva praksa mogla se vidjeti i prilikom susreta Gorice i Hajduka kada je zabranjeno unošenje obilježja splitske momčadi na tribinu domaćih navijača. No ovaj slučaj začuđuje s obzirom na to da ne postoji rivalstvo između navijača niti samih klubova.

GALERIJA Dinamo pobijedio Slaven i osvojio važna tri boda

U 10. kolu HNL-a susreli su se Lokomotiva - Dinamo
1/18

Možda je samo riječ o nastanku novoga trenda, hoće li on biti duljeg ili kraćeg trajanja, to tek treba vidjeti. U svakom slučaju za ovu "trendi" tribinu navijači će morati izdvojiti 15 eura. Ulaznice za istočnu tribinu stoje 10 eura. Ulaznice se mogu kupiti isključivo putem interneta – OVDJE

VEZANI ČLANCI:

Posjetitelji moraju prilikom dolaska na stadion imati isprintane ulaznice s obzirom na to da očitavanje kodova sa zaslona mobitela ne radi. Ako želite isprintati ulaznice na blagajnama, to će stajati dodatna tri eura.

VIDEO 'Odbio sam poziv vatrenih za SP 2018. Na mene su u Hrvatskoj utjecali ljudi koji su proživjeli rat'


 

Komentara 3

BS
Blue_shirt
16:22 19.09.2023.

Stadion je u vlasništvu Grada, pretpostavljam da su i čitači na ulazu tog stadiona u vlasništvu Grada.

TS
tsomething
15:04 19.09.2023.

3 Eura za printanje ulaznice? E pa da Bog da ti se printer pokvario nakon svake isprintane ulaznice. Sramota! I ne radi citanje sa zaslona. Cime citate, Nokiom iz 90tih? Strasno kakav cobanluk.

MK
MKGRA
15:22 21.09.2023.

Ulaznice se mogu kupiti isključivo putem interneta, imam 75 g. nemam internet a išao bi na utakmicu kako???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije