Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKUYA OGIWARA

Dinamov novi Japanac trči 36 km/h, osvojio je Azijsku Ligu prvaka te igrao protiv Kove i Gvardiola

storyeditor/2024-01-12/takuya_ogiwara.jpg
13.01.2024.
u 23:05

Ogiwara je 24-godišnji igrač koji je gotovo cijelo svoje nogometno odrastanje proveo upravo u Urawi (od 2012. godine nadalje), a tijekom karijere uspio je upisati dva nastupa za japansku U-20 reprezentaciju.

Nakon nekoliko dana trakavice oko rješavanja njegovih papira, Dinamo je konačno postigao sve potrebne uvjete za službenu objavu dovođenja nove akvizicije iz Japana. Jučer je Takuya Ogiwara predstavljen kao najnoviji igrač Dinama, došavši na posudbu iz Urawa Redsa na jednu godinu.

Riječ je o iznimno brzom lijevom beku (izmjerena brzina od 36 km/h) kojeg se smatra obrambeno odgovornim uz kvalitetan centaršut, a iza njega je jedna od najuspješnijih sezona karijere. S Urawom je kao prvotimac osvojio Azijsku ligu prvaka, a nastupio je i na nedavnom Svjetskom klupskom prvenstvu gdje je njegova momčad poražena u polufinalu protiv Manchester Cityja.

VEZANI ČLANCI:

Ogiwara je 24-godišnji igrač koji je gotovo cijelo svoje nogometno odrastanje proveo upravo u Urawi (od 2012. godine nadalje), a tijekom karijere uspio je upisati dva nastupa za japansku U-20 reprezentaciju. Dinamo je već više od godinu dana u potrazi za lijevim bekom koji će se pokazati dostojnim, nakon što na toj poziciji nisu uspjeli blistati ni Petar Bočkaj ni Bogdan Mihajličenko, pa su tako u posljednje vrijeme na toj poziciji igrali ili veznjak Robert Ljubičić ili stoper Mauro Perković.

U Dinamovoj struci nadaju se da će Ogiwara konačno biti rješenje za njihove dugotrajne probleme na lijevom boku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije