Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trgovačka podvala

Dinamov dres u izlogu 229, a na blagajni 319 kuna

'04.11.2009., zagreb, ducan cisalfa u king cross-u na jankomiru u kojem je dinamov dres sa imenom i brojem naplacen 320 kn umjesto 229 kuna. Photo: Luka Klun/PIXSELL'
Foto: 'Luka Klun/PIXSELL'
1/3
05.11.2009.
u 09:03

Čitatelj B.V. platio je dres sto kuna više nego što piše u izlogu trgovine Cisalfa u King Crossu, gdje se nalazi Dinamova trgovina.

Ponekad se ne može vjerovati onome što stoji i piše u izlogu trgovina, a u to se uvjerio i naš razočarani čitatelj B. V. iz Zagreba (podaci poznati redakciji).

– U izlogu trgovine za 229 kuna nudi se dječji Dinamov dres i otisak s imenom i brojem. No, prodavačica mi je naplatila 299 kuna dres i 20 kuna tiskanje imena i broja. Prvo sam pomislio da sam pogrešno vidio, ali kada sam opet pogledao u izlog, vidio sam da nisam pogriješio. Nije uopće stvar u novcu, platio bih koliko treba, ali ovo je čisti šlamperaj – kaže B. V., koji je u trgovini Cisalfa u King Crossu, gdje se nalazi i Dinamova suvenirnica, 10-godišnjem nećaku kupio Dinamov dres i platio račun ukupno 319 kuna.

Prodavačica mu je ljubazno objasnila kako je njoj u blagajni druga cijena i da nju mora naplatiti. Kada je zatražio drugi dres, rečeno mu je da "cijela kolekcija tamnoplavih dresova ima tiskarsku grešku".

U potrazi za objašnjenjem uputili smo se u istu trgovinu. Prodavačica nam je rekla kako ona ne zna tko je pisao cijene u izlogu, te da ne zna što tamo stoji. No, to joj valjda treba oprostiti jer, kaže, ovdje radi tek tjedan i pol.

– Dogodio se nesporazum jer se akcija u izlogu odnosi na staru kolekciju, a gospodin je uzeo novi dres koji stoji 299 kuna – objasnili su u Dinamovoj suvenirnici nakon što smo zatražili objašnjenje. Na pitanje imaju li išta od stare kolekcije, odgovor je glasio:

– Imamo još samo jedan dres.

Čitatelja B. V. odmah su kontaktirali i iz Dinama i rekli da se radi o akciji koja je trajala u ožujku te da je to cijena za stari dres, a on je platio noviji dres.

Što akcija iz ožujka radi u izlogu u studenome, i dalje je velika nepoznanica ili samo šlamperaj.

 

Ključne riječi

Komentara 9

MR
mrakoni2
17:22 05.11.2009.

jebo te vidoviti Milan u dupe tovarsko! Zaboravio si predvidjeti i to da će ti hajduk (mali klubovi se pišu malim slovom) u međuvremenu bankrotirati a i Kerumu je žena pokupila većinu a nova ostatak budalo!

VL
???
16:55 05.11.2009.

glupsone....bajke su ti na drugom katu...hahhahaha i ja i tvoja mater smo na drugom katu al ne vidimo bajke........

VL
???
16:28 05.11.2009.

darkobbb pitaj ti li lipo strica ko te napravia.........sta je u ovom tekstu seljacki....za dolje napisano male su šanse al to se zove navijačka nada izrode......da je tvoj dynamo u ovakvoj poziciji ka sta je HAJDUK ti bi ga see odreka skupa sa onih 200 stalnih posjetitelja maksimirske ruševine........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije