Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija iz Turske

Dinamo: Zdravko nije u sukobu interesa

mamic
Antonio Bronić/Pixsell
09.02.2011.
u 19:39

I do Turske je stigla vijest o dopisu Ministarstva znanosti vezanom uz sukob interesa Zdravka Mamića

Iako u tom dopisu ne stoji za kakav ga sukob interesa optužuju, u Dinamu nisu izbjegavali reakciju.

– Na prvom sastanku našeg Izvršnog odbora razgovarat ćemo o tome, ali kao direktor za odnose s javnošću mogu već sada reći - Zdravko Mamić nije bio niti jest u sukobu interesa. Ugasio je menadžersku agenciju. Njegov sin Mario je menadžer, ali nikada nije zastupao Dinamo – rekao je Tomislav Marčinko o dopisu iz ureda ministra Fuchsa.

Ključne riječi

Komentara 30

TO
Tot
09:22 10.02.2011.

laži i izmišljotine,gdje su dokazi? oćigledno se radi na uništavanju Dinama

DR
dragogera
20:02 09.02.2011.

ali je zastupao dinamove igrace. al vi svi jadnici mu ne mozete nista,jer mi znamo rupe u zakonu,a ako ih nema platicemo nekom u savezu da ih napise.hahahah.i mi mamici vladat cemo hr.nogometom duze nego tito jugoslavijom,hahaha.------i tako je zavrsila jos jedna serija \"napadi na naseg gospodara mamica\" ,snimanje novih nastavaka je u tjeku

HU
Heroj Ulice
20:54 09.02.2011.

http://www.net.hr/2010/12/21/0608007.42.jpg Tolko o tome da nije u sukobu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije