Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvorske borbe u Maksimiru

Dinamo uništava sam sebe, ni na jednoj razini klub ne funkcionira kako treba

17.08.2023.
u 23:00

Igor Bišćan ne može pobjeći od odgovornosti za rezultat. Imao je kompletnu momčad od prošle sezone, a već sad prije rujna sve to ne izgleda dobro. I prije su treneri imali reprezentativce koji su kasnije dolazili na pripreme, i prije je bio rani početak sezone, ali nije im se događalo ovo što se događa Bišćanu

Komentara 16

Avatar razbojnik404
razbojnik404
23:17 17.08.2023.

Nisu li medijski "strucnjaci" jednoglasno navijali bas za ovu upravu?

BA
bacenheider
00:29 18.08.2023.

TZV.pravi navijaci su to i htjeli!Barisic,Biscan i Simic su grobari Dinama.Sve sto je po njima lopina Mamic stvarao godinama oni su unistili u pola sezone.Koliko miljuna eura su pobrali za igrace koji su stvoreni u Mamicevom vremenu i sto sad?ni love ni igraca.Sad je pocela kuknjava.

ZE
Zeneka
23:57 17.08.2023.

Totalno sam razočaran, ova uprava ne vrijedi ništa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije