Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanost

Dinamo u Klenovniku pobijedo Mladost sa 20:1

'Var \\u0096 27. 04. 2010., Klenovnik- Gostujuci igraci bolesnim su mladicima darovali kluspke zastavice i suvenire  PHOTO:  ljiljana Risek'
'Tezak *10'
27.04.2010.
u 20:44

Nogometaši Dinama darovali su dresove i klupske suvenire bolesnim mladićima Draženu Buniću, Ivici Pintariću i Tomislavu Smoljaku.

Dolazak prve momčadi zagrebačkih plavih u Klenovnik spektakl je za ovaj kraj! Kako i ne bi bio kad je Dinamo kod nas zadnji put gostovao prije dvadeset godina, a ni onda to nije bilo to jer je igrala juniorska momčad – kazao je jučer Đuro Bugarinović, predstavnik uprave NK Mladosti, promatrajući prepune tribine mjesnog stadiona.

Više od tisuću gledatelja

Napunilo ih je više od 1300 ljubitelja nogometa koji su na humanitarnu utakmicu u Klenovniku između NK Mladosti i prve postave Dinama pristigli iz cijelog ivanečkog kraja.

U cijeloj toj vrevi najuzbuđenija su bila trojica teško bolesnih mladića – Dražen Bunić, Ivica Pintarić i Tomislav Smoljak – za čije je potrebe i bio organiziran humanitarni susret. Na samom početku publika je pljeskom pozdravila i njih i njihovu rodbinu te ih ohrabrila da u kolicima izađu na sredinu terenu, gdje su im gosti darovali dresove i klupske suvenire. Premda se nije doimalo da jak sastav gostujuće momčadi imponira domaćim mladostašima, članovima 2. ŽNL Varaždin, već u prvim minutama utakmice do izražaja je došla tehnička i igračka nadmoć Dinama.

Slepička pogodio prvi

U petoj minuti mrežu domaće momčadi prvi je put zatresao Slepička. Dalje je sve teklo kao na vrpci. Domaći vratar Artić nije uspijevao zaustaviti pucačku seriju raspoloženih gostiju, pa su golove zabili Morales i Mandžukić, kasnije se u listu strijelaca upisao i Badelj te potom još dva puta Slepička. Mrežu mladostaša nastavili su tresti Morales, pa ponovno Mandžukić, Slepička i drugi. Neslavni niz u 50. minuti iz jedanaesterca je uspio zaustaviti domaći igrač Buhin zabivši gol za Mladost. Dvama pogocima Vrsaljka te po jednim Tomića, Sammira i Kramarića Dinamo je završio vrtoglavi niz od 20 pogodaka.

Dinamo: I. Turina, L. Ibanez, Etto, M. Badelj, M. Mandžukić, D. Antolić, T. Barbarić, M. Slepička, I. Vrdoljak, L. Kufre, P. Morales, I. Vidaković, A. Kalelo, A. Tomić, A. Kramarić, Sammir, Š. Vrsaljko.

NK Mladost: G. Artić, A. Dukarić, T. Benkus, G. Rudnički, V. Gužvinec, D. Buhin, D. Solina, M. Šambar, D. Srednoselec, J. Friščić, M. Županić, M. Dukarić, M. Eršetić, I. Friščić, R. Herceg, D. Brlečić, M. Eršetić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije